söndag 19 juli 2015

Lite bilder från Hjodraget!



Kaptensmöte kl 8.30!   







Bilder från starten



I väntan på hugg.
Trög dag för oss då vi inte hade något att tala om innan kl 14. Efter det fick vi några rödingar och till slut så gav laxbetena utdelning. Pelle som mästerligt hade tacklat en löja blev laxens fall. Nu var det bara 2 rödingar till som fattades, men tyvärr nådde ingen mer upp till måttet. Vi tappade en godkänd när vi rev, vilket alltid är surt, men så är det med fiske :) 

Prisutdelning. Stort grattis till vinnande Sea Force. Bra jobbat.
Tommy och Håcan håller i prisutdelningen. Bra gjort :)

Tillbaka i Hästholmen igen. Bara att rensa fisken kvar. alltid en fröjd med vårat fina renshus :)


Avsluta med lite middag på HFK:s klubblokals uteplats.
Var är Pettersson?

Tack Pelle för denna fina helg, du rockade som vanligt :) Kanonväder med svaga vindar, gjorde denna tävlingen till en riktig toppenhelg. Ett stort tack till alla ni på Hjosidan som jobbade med detta och till Länsstyrelsen (Micko och Rasmus) för att ni engagerar er och ställer upp på våran sida för ett hållbart fiske där reglerna följs.

483 kilo fisk vägdes in denna varma och vindstilla dag, vilket är ett riktigt bra bevis på att fisket i sjön är riktigt, riktigt bra. Vi kom på 15:de plats av de 101 startande båtarna, så med tanke på den tröga starten som vi fick, så är vi nöjda med dagens placering.

Nu tar vi nya tag inför kommande storhelg i Hästholmen. Fiske torsdag till söndag med möten och tävlingar i HFK:s regi :)



Inga kommentarer: